DHL Kargo Çalışma Saatleri

DHL Kargo Çalışma Saatleri
DHL Kargo hafta sonu, bayramda ve resmi tatillerde açık mı, DHL Kargo çalışma saatleri hakkında kısaca bilgiler vereceğiz.

DHL Kargo işlemlerinizi yaptırma veya bilgi almak için şubeye ulaşmak isteyebilirsiniz. Türkiye genelinde DHL kargo şubelerinin tümünde çalışma saatleri aynıdır. Hafta içi şubeler saat 09:00 yani sabah 9’da açılır. Saat 18:00 yani akşam 6’da kapanır.

Hafta sonları ise sadece Cumartesi günü açık bulabilirsiniz. Pazar tüm şubeler kapalı olacaktır. Cumartesi günü çalışma ise sabah 09:00-12:00 arasıdır. Bu saatlere kadar şube personeli mesai yapılmaktadır.

DHL, dünya çapında 220 ülke ve bölgede faaliyet gösteriyor ve bu daha ziyade onu dünyanın uluslararası bir şirketi yapıyor. 340.000 çalışanı aşan bir işgücü ile, neredeyse lojistik ihtiyaçların sonsuz sayıda çözümünü sunuyor.

DHL, dünya çapında önde gelen posta ve lojistik şirketi Deutsche Post DHL Group’un bir parçasıdır ve DHL Express, DHL Parsel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight ve DHL Supply Chain iş birimlerini kapsar.

Dünya çapında heyecan verici fırsatlar

DHL’de çalışmak; sorumluluk almak, zorlukların üstesinden gelmeyi başarabilmek ve devamlı büyüyen kozmopolit ve global bir ekibin parçası olmak demektir. Heyecan verici ve birbirinden farklı kariyer olanaklarımız vasıtasıyla başarımıza katkıda bulunun ve dünyanın en önde gelen lojistik şirketlerinden birinin parçası olun. Sizde DHL'de çalışmak istermisiniz?

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.