Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçlarına Nasıl itiraz edilir

Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçlarına Nasıl itiraz edilir
Diyanet Yeterlilik Sınav Sonuçlarına Nasıl itiraz edilir - 2013

SINAV İLE İLGİLİ İTİRAZLAR

Adaylar sınav sorularına ve sınav uygulamasına ilişkin itirazlarını soru ve cevap anahtarının http://www.meb.gov.tr ve http://diyanet.gov.tr internet adreslerinde yayımından itibaren en geç 3 (üç) işgünü içerisinde DİB’e yapacaklardır.

Adaylar sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını, sınav sonuçlarının http://www.meb.gov.tr ve http://diyanet.gov.tr internet adreslerinde yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) işgünü içerisinde YEĞİTEK’e yapacaklardır.

Adaylar, sınav uygulamasına ve sonuçlarına ilişkin itiraz başvurularını MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Döner Sermaye İşletmesi’nin T.C. Ziraat Bankası Başkent/ANKARA Şubesi, Türkiye Vakıflar Bankası Ankara Merkez Şubesi ve Türkiye Halk Bankası Küçükesat Şubelerinden herhangi birine,“Kurumsal Tahsilât Programı”
aracılığı ile 10 TL (On TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır.

Banka dekontu, T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adresi olmayan dilekçeler, faksla yapılan itirazlar ile süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.