Doğadaki dengenin insanlar üzerinde bozulması ne gibi sorunları ortaya çıkarmaktadır

Doğadaki dengenin insanlar üzerinde bozulması ne gibi sorunları ortaya çıkarmaktadır
Doğadaki dengenin insanlar üzerinde bozulması ne gibi sorunları ortaya çıkarmaktadır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Doğadaki dengenin hayatta canlılık faaliyetlerinin devam ettiği için gelişim. Beşeri faaliyetler doğanın dengesinin bozulması olabilir. Doğadaki dengenin insanları etkisiz hale getirmektir.

Doğadaki dengenin bozulmasını çevreleyen yaşanır. Hava kirliliği, su kirliliği, toprak kirliliği, ses ve ışık kirliliği. Küresel ısınma değerleri, tarım ekonomisi, hayvan ve bitki nesli zarar görme, hayvanların nesli tükenir, buzullar erir, kuraklık, çoraklık, kıtlık gibi olaylar yaşanır.

Doğadaki dengenin iş için çevrenin olması gerekli. Çevrenin korunması için çevrenin temiz tutulması ve ormanların da gerekli olması gerekir.

2
1
102
0
1
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.