Doğadaki kaynaklar sınırsız mıdır, bu kaynaklar bir yandan kullanıp öte yandan bunların tükenmesini engellemek mümkün müdür

Doğadaki kaynaklar sınırsız mıdır, bu kaynaklar bir yandan kullanıp öte yandan bunların tükenmesini engellemek mümkün müdür
Doğadaki kaynaklar sınırsız mıdır, bu kaynaklar bir yandan kullanıp öte yandan bunların tükenmesini engellemek mümkün müdür, tartışınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Doğadaki kaynaklar sınırsız mıdır, bu kaynaklar bir yandan kullanıp öte yandan bunların tükenmesini engellemek mümkün müdür, tartışınız

Ödev cevabı kısaca : Doğal kaynakları sürdürülebilir bir şekilde kullanmak ve tükenmelerini engellemek mümkündür. Ancak bu, bireysel ve toplumsal bir çaba gerektirir. Doğadaki kaynakların sınırsız olmadığı açıktır. Bu kaynakları kullanırken sürdürülebilirlik ilkesine uygun davranmak önemlidir. Bu, kaynakları korumak ve gelecek nesillere aktarmak için gerekli adımların atılmasını gerektirir.

Doğadaki kaynaklar sınırsız değildir. Yenilenebilir kaynakları sürdürülebilir bir şekilde kullanmak ve yenilenemez kaynakları tasarruflu kullanmak önemlidir. Teknolojinin geliştirilmesi, geri dönüşüm, tasarruf ve bilinçlendirme çalışmaları ile kaynakların tükenmesini engellemek mümkündür.

200
0
200
4
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.