Doğru bilgi sizce neden kişilere göre değişmektedir

Doğru bilgi sizce neden kişilere göre değişmektedir
Doğru bilgi sizce neden kişilere göre değişmektedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Doğru bilgi kişilere göre değişir. Çünkü her insanın bildikleri onun çevresinde gördükleri kadardır, yetiştiği ortamla bağlantılıdır ve her insanın kişilik yapısı , aldığı eğitim, duygusal yapısı, akli yetileri farklıdır. Her insan birbirinden farklıdır ve hayatta her şey devamlı değişmektedir. Bilim adamları bile bir gün doğru kabul ettiği bir hipotezi yarın çürütüp aksini iddia edebilmektedir.

Filozofa göre, doğru bilgi kişilere göre değişmektedir çünkü her insanın duyu organları ve duyu düzenleri farklıdır. Örneğin, biri için rüzgâr soğuk gelebilirken, diğeri için sıcak gelebilir. Bu nedenle, her insanın dünyayı algılaması farklı olacaktır ve bu da doğru bilgiyi etkileyecektir.

1
0
1
1
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.