Albert Podell ülkeleri hangisine göre puanlamıştır

Albert Podell ülkeleri hangisine göre puanlamıştır
Dünyadaki bütün ülkeleri 50 yılda gezen ve bu iş için yaklaşık 300.000 ABD doları harcamış olan Albert Podell ülkeleri hangisine göre puanlamıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Dünyadaki bütün ülkeleri 50 yılda gezen ve bu iş için yaklaşık 300.000 ABD doları harcamış olan Albert Podell ülkeleri hangisine göre puanlamıştır 

A- Park manzaraları
B- Tuvalet kağıdı kalitesi
C- Sokak yemeklerinin lezzeti
D- Sokak hayvanlarının evcillik düzeyi

Doğru Cevap: Tuvalet kağıdı kalitesi

Albert Podell (25 Şubat 1937 doğumlu) bir dergi editörü ve yazarı, reklam yöneticisi, dava avukatı ve belgesel film yapımcısı ve yönetmenidir. Podell, iyi bir hükümet lobicisi ve tiyatro yatırımcısı ve yapımcısı olarak hizmet etti.

Ciddi yurtdışı seyahatlerime 1965'te başladım ve 2014'ün ortalarına kadar dünyanın her ülkesini ziyaret etmem gerekti, o sırada 77 yaşındaydım. Sonunda sadece üç ya da dört kişinin meşru bir şekilde yaptığını yaptım, bazı harika hikayeler ve bir umut, biraz seyahat bilgeliği ile geri döndüm.

8
1
0
0
2
105
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.