DUS Bölüm Taban Puanları (2023/2. Dönem)

DUS Bölüm Taban Puanları (2023/2. Dönem)
2023/2. Dönem DUS Bölüm Taban Puanları belli oldu. ÖSYM tarafından yapılan 2. Dönem DUS sınavının taban puanları, tavan puanları ve kontenjanları yayımlandı. Bu verilerden yararlanarak sizlere DUS Taban Puanları ve Sıralamalarını hazırladık.

2023 DUS 2. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar

ÖSYM tarafından yapılan 2. Dönem DUS sınavının taban puanları, tavan puanları, kontenjanları ve boş kontenjanları yayımlandı. Bu verilerden yararlanarak sizlere DUS Taban Puanları ve Sıralamalarını hazırladık.

DUS Taban Puanları ve Sıralamaları 2023 (2. Dönem)

DUS’daki bütün bölümlere ait taban puanları, tavan puanları ve kontenjan bilgilerinin yer aldığı tablolara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

* 3 Eylül 2022 tarihli ve 31942 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği'nin 13 üncü maddesinin 4 üncü fıkrası gereğince mesleki bilgi sınav puanı ve tercih sırası aynı olan adaylar, uzmanlık eğitimi programına birlikte yerleştirilmiştir.

3
2
3
3
3
14
107
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.