e-Devlet Şifresi Almak İçin PTT'ye Gitme Zorunluluğu Tarih Oluyor

e-Devlet Şifresi Almak İçin PTT'ye Gitme Zorunluluğu Tarih Oluyor
e-Devlet şifresi almak için PTT'ye gitme zorunluluğu geçmişte kalıyor. e-Devlet şifresini PTT'ye gitmeden almak da mümkün. Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Pek çok işlemi internet üzerinden kolaylıkla halletmemize fırsat sağlayan e-devlet şifresi, PTT'lerden alınabiliyordu. Bazen şifre almak için PTT'de uzun zaman sıra beklemek gerekiyordu. Artık e-devlet şifresi almak için PTT'ye gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor. E-devlet şifresi PTT'ye gitmeden internet bankacılığı üzerinden alınabilecek.

E-Devlet Şifresi İnternet Bankacılığı ile Nasıl Alınır?

E-devlett şifresi internet bankacılığı sistemine girip, İnternet Bankacılığı sekmesine tıklayıp, e-devlet sistemine bağlı bankalar üzerinden kolaylıkla alınabilecek. 

E-devlet Şifresi Nasıl Yenilenir?

e-devlet şifresi unutulduğu ya dakybedildiği zaman PTT'ye gitmeden yenilenebilecek. Üye olurken cep telefonu numaranızı sisteme kaydettiyseniz, e-devlet şifrenizi kolaylıkla yenileyebilirsiniz. 

Telefon numaranız sistemde kayıtlı değil ise e-devlet şifrenizi PTT şubelerinden, 4 TL karşılığında yenileyebilirsiniz. İlk şifre alımı 2 TL, diğer bütün şifre alımları ise 4 TL olarak ücretlendirilir. 

e-Devlet sistemi üzerinden yaptığınız bütün işlemler güvenlidir ve ulaşılamayacak şekilde korunmaktadır.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.