E okul 2013 yazılı notları girildi mi, e okul devamsızlıkları belli mi?

E okul 2013 yazılı notları girildi mi, e okul devamsızlıkları belli mi?
Öğrencinin: "Başarısız olursam aileme ne derim?" Tanıdıklarım benim hakkımda ne düşünür? Sonra onların yüzüne nasıl bakarım?" gibi sorulardan arındırılması gerekir.

E okul veli bilgilendirme sistemi ile öğrencilerin notları, devamsızlıkları görülebilir.

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Milli Eğitim müdürlüğünden yetki almış olan her kurumda kullanılmaktadır. Özellikle ilköğretim okulları, özel ilköğretim okulları, devlet liseleri,özel liseler, eğitim kurumları ve anasınıfına kadar bütün eğitim kollarında e-Okul bilgi sistemi kullanılır. Her geçen gün e-Okul sisteminde daha yeni bilgi sistemleri eklenerek genişlemeye başladı.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi 2013 Giriş ( e okul vbs ) Giriş İçin Tıklayın!

e-Okul'da Neler Var?

Kuruluş aşamasından itibaren öğrencinin temel olarak okula kayıt tarihi, dosya bilgileri ve resmi sisteme işlenmiştir. Burda alternatif olarak yaptığınız nakiller, alınan nakiller, devamsızlık girişleri, devamsızlığın takibi ve okulun ders programından, gireceği dersler ve ders öğretmenleri, sınav tarihleri, gelişim raporları işlemlerine kadar bütün bilgileri e okul veli bilgilendirme sistemi"nden bulabilirsiniz.

e-Okul'da Olanlar?

Artık öğrencilerin sınav notları, proje ödevlerinden aldığı notlar, notlardan gelicek ortalamalar gibi herşeyi ” Not Bilgileri ” kısmından öğrenmeniz mümkün. e-Okul veli bilgilendirme sisteminde veliler çocuklarının eğitim hayatlarındaki gelişimine katkıda bulunabilirler. Sistem her geçen gün gelişmekte yeni modüller eklenmektedir.

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.