E Okul Giriş Paneli VBS Girişi Paneli (E Okul Girişi Yönetici Not Girme Karneler) E Okul Yönetici Paneli Şifre İle giriş

E Okul Giriş Paneli VBS Girişi Paneli (E Okul Girişi Yönetici Not Girme Karneler) E Okul Yönetici Paneli Şifre İle giriş
E-Okul giriş panelinden öğrencinin tc kimlik numarası ve öğrencinin okul numarası ile giriş yapılır. E-Okul veli bilgilendirme sistemi resmi sitesi için tıklayınız

E-Okul Nasıl Kullanılır?

Milli Eğtim Bakanlığının öğretmenler ve velilerin kolay ulaşım sağlayabilmeleri için internet üzerinde oluşturduğu veli bilgilendirme sistemidir.

E-Okul Sisteminde Aşağıdaki Başlıklar Bulunmaktadır.

Sisteme Giriş İçin Tıklayınız

E-Okul Duyurular

Okul yöneticileri ya da öğretmenler tarafıdan size ulaşırılmak istenen bilgiler bulunmaktadır. Duyurular bireysel ya da toplu olarak yer alabilmektedir.

Ders Programı

Ders programı, ders başlangıç ve bitiş saatleri, derse giren öğretmen bilgileri ve haftalık ders programı

Devamsızlık Bilgileri

Dönem içi özürlü ve özürsüz devamsızlıklar

E-Okul Not Bilgileri

Öğrenicinin okulda aldığı sınav, proje ve performan belirlemeye yönelik çalışmalarla ilgili puanlar

Sınav ve Proje Bilgileri

Öğrencini hangi dersten ne zaman sınav olacağı ve projesini eslim edeceği tarihler

Öğrenci TC Kimlik No

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen 11 basamaklı numaradır. TC Kimlik numarası bulunmayan öğrenicler için e-okul sistemine kayıtlarında verilen geçici numara kullanılmaktadır.

Öğrenci Okul No

Okula kayıt sırasında öğrenciye verilen numaradır. Her öğrenci için mutlaka bir okul numarası bulunmaktadır. Sisteme giriş yapabilmek için bu numaranın bilinmesis gerekir.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Projesi

E-Okul projesi Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri kapsamında oluşturulmuş modüllerden bir tanesidir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın diğer projelerini görmek için MEBBİS sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sisteme Giriş İçin Tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.