E Okul Karne Notları öğrenme 2013 (meb.gov.tr e öğrenme)

E Okul Karne Notları öğrenme 2013 (meb.gov.tr e öğrenme)
E okul karne notu hesaplama, E-okul karne notu hesaplama, 2013, e-okul karne notları öğrenme, e-okul karne sonuçları,

e-okul veli bilgilendirme sistemi, e-okul not değiştirme ve hilesi, e-okul engelleme, eokul vbs, e-okul giriş e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi 2013, e okul karne notu sorgulama meb.gov.tr , takdir ve teşekkür belgesi ve e-okul meb ,aramaları bugünlerde Google tarafından sıklıkla yapılmaya başlandı.

>>> E-OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrenci notları ve karnelerinin düzenlendiği e-okul, aşırı yoğunluk nedeniyle öğretmenlere zor anlar yaşatıyor.

Öğretmenler, ülke genelinde tüm okullarda bulunan MEB'e ait ağlardan internet üzerinden e-okul'a girerek öğrencilerinin karnelerini hazırlamaya çalışıyor. Ancak özellikle mesai saatlerinde yaşanan yığılma nedeniyle sistem hem çok yavaşladı hem de ara ara kilitlenmeler nedeniyle öğretmenlere zor anlar yaşatıyor.

Sistemin yavaşlaması ve kilitlenmesi gibi sık sık yaşanan sorunlar nedeniyle de birçok okulda öğretmenler mesai saatlerinin dışında da gece yarılarına kadar öğrencilerin karnelerini 25 Ocak Cuma gününe yetiştirebilmek için çabalıyor. Bazı okullarda ise yaşanan bu sıkıntı nedeniyle bazı öğrencilerin Cuma günü karne alamama riski olduğu belirtildi.

Türkiye genelinde köy okulundan kente tüm okullarda MEB'e ulaşım hatları olduğunu belirten Eğitim- İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, bu hatların filtrelendirilmiş olması nedeniyle, server'a ulaşımda da güçlük çekildiğini dile getirdi. Özellikle mesai saatleri içinde aşırı yığılma nedeniyle sistemin çok yavaşladığı veya zaman zaman kesildiğini anlatan Balık, ' Bu yüzden karne işlemlerinde, karnelerin düzenlemesinde arızalar yaşanabiliyor. Öğretmenlerimiz bu nedenle mesai saatleri dışında da okulda yada evlerinde karne düzenlemeye çalışıyor. Bakanlığın acilen önlem alması, serverlarının güçlendirilmesi gerekiyor ' diye konuştu.

En çok aranan kelimeler ise ; e okul karne notları sorgulama 2013 E okul karne notları , e okul karne notları 2013, e okul karne notları 2013 , e okul karne notu öğrenme, e okul karne notları , e okul karne notları 25 ocak 2013 , e okul karne notları , e okul karne ,e okul karne sorgulama , e okul karne sorgulama sistemi , e okul notları , e okul karne ne zaman verilecek , e okul karne notları 2013 oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.