E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi MEB VBS

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi MEB VBS
E-okul veli bilgilendirme sistemi için rehberiniz burada. Milli Eğitim Bakanlığı , e okul veli bilgilendirme sistemi öğrenciler bazen e-okul’a giremediklerini düşünüyorlar. Öğrencilerimizin aşağıdaki uyarılara dikkat etmelerini öneriyoruz.

E okul veli bilgi sistemi e okul karne notları özel (Haberin bilgi adresi) E-Okul Karne Sonuçları ekranında öğrenciler sınav sonuçlarını, karne notlarını, eokul devam durumlarını e-okul sisteminden sorgulayalabilirler. E-Okul Karne Sonuçları için linki takip edebilir ya da aşağıdaki ekrandan E Karne uygulamasını kullanabilirsiniz. E-Okul zaman zaman aşırı yoğunluk sebebi ile açılmıyor açılmama sebebi aşırı yoğunluk düşünebilirsiniz.

E-Okul Girişi İçin Tıklayın

e okul sisteminden karne notlarınıza artık internetin olduğu her ortamdan ulaşabilirsiniz. Bu bilgilere ulaşmak için neler gerekli peki: İlk önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın sağladığı

e okul ilköğretim sitesine giriyoruz. Daha sonra Resimdeki işaretli alanları doğru bir şekilde doldurunuz.

e okul Karne Notu Öğrenme Anlatımı:

1 Numaralı bölgeye Güvenlik Kodunu yazın.

2 Numaralı bölgeye öğrencinin TC. Kimlik numarasını giriniz.

3 Numaralı bölgeye de öğrencinin Okul Numarasını giriniz.

E OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.