e-YDS 2023/1 İngilizce Elektronik Yabancı Dil Sınavı ne zaman

e-YDS 2023/1 İngilizce Elektronik Yabancı Dil Sınavı ne zaman
e-YDS 2023/1 İngilizce Elektronik Yabancı Dil Sınavı ne zaman yapılacak sınav başvuruları ne zaman başlıyor, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

e-YDS 2023/1 İngilizce 2023 Elektronik Yabancı Dil Sınavı 28 Ocak 2023 tarihinde uygulanacak. Sınav başvuruları 10-19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

e-YDS Elektronik Yabancı Dil Sınavları aynı gün içinde açıklanmaktadır.

Not: Elektronik Yabancı Dil Sınavları (e-YDS), ÖSYM Elektronik Sınav Merkezlerinde (e-Sınav Binalarında) yapılacaktır. Sınava başvuru tarihlerinde, ÖSYM e-Sınav Merkezlerinin kapasitesi kadar adayın başvurusu alınacaktır. Kapasite dolduğunda başvuru tarihleri tamamlanmadan başvuru sonlandırılacaktır. Kapasite dolmadığı takdirde başvuru tarihlerinin son günü saat 23.59'a kadar adayların başvuruları alınmaya devam edilecektir.

1
0
61
0
1
13
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.