EBA E-Kurs dersleri ne zaman başlayacak

EBA E-Kurs dersleri ne zaman başlayacak
Okullarda aldıkları eğitimlere ek olarak destekleme kursları almak isteyen öğrenciler, E Kurs başvuru ekranı ile işlemlerini gerçekleştirebilecek. Öğrenciler ve öğretmenlerin ayrı başvuru tarihlerinin bulunduğu 2019 DYK sistemi ile merak edilenler...

Destekleme ve yetiştirme kursları için kayıt tarihleri geldi. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler işlemlerini 19 Eylül – 23 Eylül arasında gerçekleştirecek. Okullarda aldıkları eğitimlere ek olarak destekleme kursları almak isteyen öğrenciler e Kurs başvuru ekranı ile işlemlerini yapabilecek. İşte ayrıntılar…

EBA KURS KAYIT NASIL YAPILIR?

Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler. Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.

E-KURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

DYK BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

EBA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler e-Kurs Modülü üzerinden e-Okul bilgileri ile ya da e-Devlet girişini kullanarak kurs başvurusu yapar.

Açık öğretim okullarına devam eden öğrenciler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi açık öğretim okulu kullanıcı adı ve şifresi ile kurs başvurusunda bulunabilirler.

Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler.

Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.

EBA 2019-2020 kurs kayıt işlemleri için öğrenciler internet üzerinden araştırma yapıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı takvime göre, 2019-2020 EBA öğrenci kurs kayıtları 19-23 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kurslar 30 Eylül'de başlayacak 7 Haziran'da tamamlanacak.

EBA yaz dönemi kurs başvuruları ise 22-28 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve yaz dönemi dersleri 4 Temmuz'da başlayacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum