Eba neden açılmıyor

Eba neden açılmıyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nın uzaktan eğitim kanalı EBA’ya öğrenciler ancak kendileri için ayrılmış saatlerde girebiliyorlar. Sınıf bazlı zaman çizelgesinin dışında kalan öğrenciler, EBA neden açılmıyor? EBA'ya neden giriş yapamıyorum sorusuna yanıt arıyor

EBA'ya giriş yapılamıyor ve aşağıdaki şekilde hata mesajı veriyor.

Şu an yüz binlerce öğretmen ve öğrenci EBA'da. Yoğunluk yüzünden sorun yaşamış olabilirsin! Bu süreçte EBA TV kanallarımız yanında. Yayın akışı için buradan bilgi alabilirsin. İstersen hazırladığımız Eğitim Takvimi'nden günün önerilerine de bakabilirsin. En kısa sürede görüşmek üzere...

Günlük programın dışında kalan öğrenciler, sisteme giriş için kendi saatlerini bekleyecek. Peki, EBA’yı bugün kaçıncı sınıflar kullanabilecek? İşte EBA giriş saatleri…

Milli Eğitim Bakanlığının oluşan yoğunluğa karşı EBA sistem girişlerine yeni uygulama getirdi. Yapılan bu yeni uygulamaya göre EBA'ya öğrenciler sınıf bazlı zaman çizelgesine göre giriş yapacaklar.

EBA kullanımı ile ilgili MEB tarafından paylaşılan giriş saatleri çizelgesine göre; EBA'ya cumartesi günleri öğretmenler haricinde, 6,7,8,9 ve 10. sınıf öğrencileri girebilecekler.

Uzaktan eğitim sisteminde ilkokul öğrencileri velileriyle birlikte her gün saat 21: 00 ile 24: 00 arasında EBA'ya giriş yapabilecekler.

EBA giriş saatleri 5.ve 6. sınıflar saat kaçta girebilir

Ortaokul 5'inci sınıflar haftanın 4 günü, günde kendileri için belirlenen 2 saatlik dilimlerde Eba'ya giriş yapacak.

Pazartesi ve çarşamba günleri saat 09: 00 ile 11: 00 saatleri arasında, salı ve cuma günleri de saat 13: 00 ile 15: 00 arasında EBA'yı kullanacaklar.

5'inci sınıf öğrencileri salı, perşembe ve cumartesi günleri EBA'ya giremeyecekler.

6'ncı ve 7'nci sınıf öğrencileri haftanın 5 günü günde 2 saat EBA'dan yararlanabilecekken 6'ncı sınıflar cuma, 7'nci sınıflar ise perşembe günleri EBA'ya giriş yapamayacaklar.

Lise Giriş Sınavlarına hazırlanan 8'inci sınıf öğrencileri için ise haftanın 7 günü saat 19: 00 ile 21: 00 aralığında EBA'ya giriş sağlayabilecekler.

11 Ve 12'lere 7 Gün Ayrıldı

Lise 9 ve 10'uncu sınıflarda ise haftanın 5 günü belli saat aralıklarında, yine tek girişte toplam 2 saat olmak üzere EBA’ ya girmeleri için zaman dilimi ayrıldı. Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan lise 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri ise "EBA Akdemik Destek" sayfasını kullanarak faydalanabilecekler.

Lise 11 ve 12’inci sınıf öğrencileri haftanın 7 günü EBA Akademik Destek' ten yine belli saat aralıklarında yaralanabilecekler. Ayrıca hafta içi ve cumartesi saat 21: 00 ile 24: 00 arasında, pazar ise bütün gün 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri "EBA Akademik Destek Ağını kullanabilecekler.

Öğretmeler de EBA sistemini her gün, günde 12 saat kullanabilecekler. Girişler akşam saat 21: 00 ile sabah 09.00 arasında yapılabilecek. Pazar günleri ise tüm gün EBA sisteminden yararlanabilecekler.

sinif-sinif-eba-kullanim-saatleri.jpg

12
609
34
14
351
1041
605
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum