Ed Sheeran çocukken yaşadığı kekemelik sorununu yenmesinde kimin bir albümündeki şarkıları dinleyip tüm sözlerini

Ed Sheeran çocukken yaşadığı kekemelik sorununu yenmesinde kimin bir albümündeki şarkıları dinleyip tüm sözlerini
Ed Sheeran çocukken yaşadığı kekemelik sorununu yenmesinde kimin bir albümündeki şarkıları dinleyip tüm sözlerini öğrenmesinin büyük faydası olduğu söylenmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 12 Ağustos 2022 Cuma yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Ed Sheeran çocukken yaşadığı kekemelik sorununu yenmesinde kimin bir albümündeki şarkıları dinleyip tüm sözlerini öğrenmesinin büyük faydası olduğu söylenmiştir

A- Snoop Dogg
B- 50 Cent
C- Eminem
D- Ceza

Doğru Cevap: Eminem

Ed Sheeran, minikler için masalların anlatıldığı CBeebies Bedtime Stories isimli programa katıldı. Çocukken kekemelik yaşadığını ve bunun hiç sonlanmayacağı düşünerek karamsarlığına düştüğünü anlatan 30 yaşındaki sanatçı, “Ağzımdan kelimeleri çıkaramıyordum. Bu durum bana farklı hissettiriyordu” dedi.

5 Kasım’da ekrana gelecek projede, kekemelik yaşayan bir çocuğun hikayesini anlatan Sheeran, “Ben de okulda öğretmen soru sorduğunda parmağımı kaldırırdım, cevabı bilirdim ama söyleyemezdim. Ama şimdi şarkılar söylüyorum ve sürekli konuşuyorum. Hem de binlerce insanla...” ifadelerini kullandı.

233
29
23
164
18
21
36
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum