Ed Sheeran hangi ünlünün ağzına golf sopasıyla vurmuştur

Ed Sheeran hangi ünlünün ağzına golf sopasıyla vurmuştur
Hangi ünlü Ed Sheeran'dan yerde uzanırken ağzındaki golf topuna vurmasını istemiş fakat Ed Sheeran golf topuna vurmak isterken yüzüne vurmuştur sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hangi ünlü Ed Sheeran'dan yerde uzanırken ağzındaki golf topuna vurmasını istemiş fakat Es Sheeran golf topuna vurmak isterken yüzüne vurmuştur

A- Justin Bieber

B- Usher

C- Bruno Mars

D- Tiger Woods

Doğru Cevap: Justin Bieber

Ed Sheeran, James Corden'in Carpool Karaoke sırasında Justin Bieber'ı golf sopasıyla vurduğunu açıkladı

Çok sayıda milyon satan pop sanatçısı, küçük kızlara ve kiri sanatçılara ve Glastonbury tavan kapısına benzemeyen E - Sheeran , olağandışı hurdalardan payına düşeni aldı. Unutmayalım, Prenses Beatrice'in onu tören kılıcıyla yüzüne dilimlediği zaman yanağında bir yara izi var.
Ancak Sheeran, uzun metal nesnelerle ünlü insanlara da zarar verdiğini açıkladı. James Corden'in Carpool Karaoke'sinde ilk kez görünen (dikkat çekici bir şekilde Corden'ın aslında hareket etmeyen otomobilinde daha önce hiç görünmedi), Framlingham tarafından yükseltilmiş şarkıcı, uluslararası pop yıldızı Justin Bieber'ı bir golf kulübüyle karşı karşıya getirdiğini itiraf etti.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.