Edebiyat Fakültesi Taban Puanları

Edebiyat Fakültesi Taban Puanları
2017 yılında Edebiyat Fakültesi tercih edecek adaylar için Edebiyat Fakültesi Taban Puanları ve Başarı Sıralamalarını sizler için tek sayfada bir araya getirdik. Edebiyat Fakültesi Başarı Sıralaması, Edebiyat Fakültesi hangi üniversitelerde var?
Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölümü 13 Üniversitede var, başarı sırlamaları 20.700 ile 57.800 arasında değişmektedir ve DİL-1 Puanı ile öğrenci almaktadır. Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü 8 Üniveristede var, başarı sıralaması 1.860 ile 32.700 arasında değişmektedir ve DİL-1 Puanı ile öğrenci almaktadır. Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü 8 Üniveristede var, başarı sıralaması 15.800 ile 46.600 arasında değişmektedir ve DİL-3 Puanı ile öğrenci almakatadır. Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Arnavut Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bu bölüm sadece Trakya Üniversitesinde var.
 
Azerbaycan Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bu bölüm TS-2 Puan Türü ile öğrenci almaktadır.
 
Boşnak Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bu bölüm Trakya Üniveristesinde var ve DİL-2 Paun türü ile öğrenci almaktadır.
Bulgar Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bu bölüm Ankara Üniversitesinde var ve DİL-2 Puan türü ile öğrenci almaktadır.
 
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bu Bölüm Ankara, İstanbul ve Trakya Üniversitesinde var DİL-2 Puan türü ile öğrenci alıyor.
Çerkez Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Düzce Üniversitesinde var TS-2 Puan türü ile öğremci alıyor.
 
Çin Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Erciyes Üniversitesinde var DİL-3 Puan türü ile öğrenci alyor.
Eski Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul ve AkdenizÜniveristesinde var DİL-2 Puanı ile öğrenci alıyor.
 
Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul, Ankara, Selçuk ve Atatürk Üniveristesinde var, DİL-3 Puanı ile alıyor.
 
Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Gürcü Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. DİL-3 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
İbrani Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Erciyes Üniveristesinde var DİL-3 puanı ile alıyor.
 
İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. DİL-1 Puanı ile öğrenci alıyor.
İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul ve Ankara Üniveristesinde var DİL-2 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul ve Ankara Üniveristesinde var DİL-2 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
Japon Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Erciyes ve Ankara Üniveristesinde var DİL-3 Puan türü ile öğrenci alıyor.
Kore Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul, Erciyes ve Ankara Üniveristesinde var DİL-3 Puan türü ile öğrenci alıyor.
Kürt Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Mardin, Muş ve Bingöl Üniveristesinde var TS-2 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
Latin Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul ve Ankara Üniveristesinde var DİL-3 Puan türü ile öğrenci alıyor.
Leh Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul Üniveristesinde var DİL-2 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. DİL-3 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. TS-2 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
Urdu Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul ve Ankara Üniveristesinde var DİL-3 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Ankara Üniveristesinde var DİL-2 Puan türü ile öğrenci alıyor.
 
Zaza Dili ve Edebiyatı Bölümü Başarı Sıralaması ve Taban Puanlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bingöl ve Tunceli Üniveristesinde var TS-2 Puan türü ile öğrenci alıyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.