Egitimsistem.Com - Türkiye'nin en özel Eğitim sitesi

Egitimsistem.Com - Türkiye'nin en özel Eğitim sitesi
Eğitim ilk önce ailede başlar. Çocuklarımızın ister istemez ailelerinden gördükleri bazı tavır ve davranışları, bilinç altlarında muhafaza ederler anne ve babaların çocuklarına iyi bir model olması önemlidir

Değerli Eğitimciler, Sayın Veliler ve Sevgili öğrenciler,

Eğitimin dünü bu günü ve yarını tek bir çatı altına topladı. Bundan böyle Sınavın adı ne olursa olsun erişim için sadece  Eğitim Haber Portalı - www.Egitimsistem.com adresini tıklamanız yeterli olacaktır.

Girdiğiniz sınavların sorularına, cevaplarına ve sonuçlarına ulaşmanız artık çok daha kolay olacak.

ÖSYM Sınavları, (YGS-LYS, JANA, YDS (Yabancı Dil Sınavı), ALS (Askeri Lise Sınavı), ALES (Akademik Personel Sınavı), KPSS (Kamu PErsoneli Sınavı), DGS (Dikey Geçiş Sınavı), ile ilgili Sınav Başvuru kılavuzu, sınav soruları, cevapları, sınav giriş yerleri ve sınav sonuçlarına ve yerleştirme sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

MEB Sınavları, (Ehliyet Sınavı, SBS Sınavı, Açık İlköğretim Sınavı, Açık Lise, Merkezi sınavlarının sınav soruları, cevap anahtarı ve sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Sitemizde sınav kılavuzları ve sınavlar için gerekli olan başvuru şartlarını da bulmanız mümkün olacaktır. Ayrıca bu ekrandan eğitime dair bütün haberler sıcağı sıcağına sizlere iletilecektir.

Sitemizde sizlerden gelen önerilerini de ayrıca değerlendirilecektir. Önerilerinizi İLETİŞİM bölümünden bize ulaştırabilirsiniz.

Yayın hayatımızda eğitimin her alanından gerekli bilgileri bulabileceksiniz. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, katkılarınızı bekleriz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.