EKPSS TERCİHLERİ BAŞLIYOR ! - Tercih tarihleri ne zaman?

EKPSS TERCİHLERİ BAŞLIYOR ! - Tercih tarihleri ne zaman?
EKPSS'nin sonuçları sonrası tercihlerin 16'sında başlayacağı bildirildi.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yapılacak yerleştirmeler için tercihler 16-24 Nisan'da alınacak.

ÖSYM'nin internet sitesindeki duyuruya göre, 16-24 Nisan'da ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacak "2015 EKPSS Kura ile İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu"nda, ilköğretim/ortaokul/ilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer alacak.

Kılavuzda yer alan kadrolardan tercih yapabilmek için 27 Nisan 2014'te yapılan 2014-EKPSS'ye girmiş ve ortaöğretim mezunları için EKPSSP1, ön lisans mezunları için EKPSSP2, lisans mezunları için EKPSSP3 puanının alınmış olması ve kura için tercihte bulunacakların ise 15-28 Mayıs 2014'te ÖSYM'ye başvuru yapmış olmaları gerekiyor.

Adaylar tercihlerini 16-24 Nisan'da, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapacaklar. Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacak.

ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. Sadece tercih süresi içinde https://ais.osym.gov.tr internet adresinden elektronik ortamda yapılan tercihler işleme alınacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.