Elazığ, Malatya ve Manisa'da okullar ne zaman açılacak

Elazığ, Malatya ve Manisa'da okullar ne zaman açılacak
Elazığ'da tüm okullar ve Malatya'da birçok ilçe deprem nedeniyle 1 hafta geç açılacak. Depremin sık sık görüldüğü bir başka yer ise Manisa... Bu şehirde okuyan öğrenciler şimdi 15 tatilin uzatılıp uzatılmadığını araştırıyor.

MANİSA’DA OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Manisa ilimizde görülen depremler sonrasında önemli bir hasar olmadığı için henüz 15 Tatili uzatma söz konusu değil.  Okullar 3 Şubat 2020 tarihinde başlayacak.

ELAZIĞ’DA OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Elazığ’da bütün okullar 10 Şubat’ta açılacak. Depremden en çok zarar gören kentte Üniversiteler ise 17 Şubat’ta eğitime başlayacak.

MALATYA’DA OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçeleri ile birlikte Yeşilyurt, Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerde 10 Şubat 2020 tarihine kadar eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmiştir” dedi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.