Emniyet kemerini kimler kullanmalıdır

Emniyet kemerini kimler kullanmalıdır
Emniyet kemerini kimler kullanmalıdır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

01.01.1992 tarihinden itibaren "şehir içi yollarda da ticari otomobil ve minibüsle yolcu taşımacılığı yapan araç sürücüleri hariç, otomobil ve otomobil gibi tescil işlemi gören arazi taşıtları ve minibüs gibi taşıtların sürücüleri ile ön koltuğunda oturan yolcularına" emniyet kemeri takma zorunluluğu getirildi.

Araçlarda şoför ve yolcular için çeşitli güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Otomatik cam, kapı, emniyet kemeri, hava yastıkları bunlardan bazılarıdır.

Emniyet kemerinin varlığı ve kullanılması hayat kurtarır. Emniyet kemerinin kullanılması, araçları kullanan ve araçlarda yolculuk eden herkes için geçerlidir. Bu nedenle emniyet kemeri kullanımının ihmal edilmeden gerçekleştirilmesi gerekir.

244
131
201
110
109
106
113
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum