EMS Kargo takip nasıl yapılır

EMS Kargo takip nasıl yapılır
EMS Kargo Takip işlemleri yurtdışı alışveriş sitelerini kullananlar için vazgeçilmez bir özelliktir.

Özellikle Çin Alışveriş Sitelerinden aldığınız ürünler Türkiye’ ye EMS Kargo ile gönderilir. EMS Kargo Takip işlemleri yurdumuza girene kadar kendi sistemi üzerinden yapılsada, Türkiye sınırları içerisine ulaşan kargolarınızın nerede olduğunu öğrenmek için anlaşmalı PTT Kargo firmasının takip sistemini kullanmanız gereklidir.

İnternet üzerinden alışverişin hızla arttığını sanırım artık herkes kabul etmiştir. Bu bağlamda en ucuz ve uygun ürünü satın almak isteyen vatandaşlarımız Çin Alışveriş sitelerini keşfetmeye başlamıştır. Çinden uygun fiyata aldığınız ürünlerinizin elinize ulaşması için EMS Kargo firması en iyi hizmet veren yurtdışı kargo firmasıdır. 120 ülkeye kargo hizmetinde bulunan EMS’ nin açılımı Express Mail International‘ dir.

Ems Kargo ile gönderilen ürününüz kaç günde adresinize gelir diye merak ediyorsunuzdur. EMS Kargo kargonuzu çok hızlı bir şekilde ülke sınırlarınıza gönderiyor. Fakat Türkiye sınırlarına giren kargonuz PTT Kargo tarafından ulaşması biraz zaman alıyor. Genel bir süre verecek olursak ortalama 7 gün ile 20 gün arasında değişen bir sürede kargonuz elinize geçiyor. Tabi kargonuz gümrüğe takılma durumuna yakalanmadıysa…

EMS Kargo Takip Sorgulama

EMS Kargo Takip sorgulaması yapabilmeniz için öncelikle takip kodunuzu (barkod numarası) bilmeniz gereklidir. Aşağıdaki “Enter your tracking number” yazan kutuya 13 haneli takip kodunuzu girip “Track” yazan butona basarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

(Örnek Takip Kodu: EZ987654321XX)

Online Kargo Sorgulaması için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

12
12
4
1
2
3
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.