En çok hangi ulaşım araçlarını kullanıyorsunuz

En çok hangi ulaşım araçlarını kullanıyorsunuz
En çok hangi ulaşım araçlarını kullanıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Dünya genelinde teknolojinin ilerlemesi ile birlikte daha çok insanı daha kısa sürede bir yerden başka bir yere ulaştırmakta olan toplu taşıma araçları genellikle metro, otobüs, dolmuş, metrobüs gibi araçlardır.

Toplu taşıma araçları daha çok insana hizmet vermesinin yanı sıra şehir içerisinde belirlenmiş olan duraklardan hareket ederek daha çok insanı taşımaktadır. toplu taşıma araçlarının kullanımının faydaları bireysel otomobillerden daha az yakıt kullanarak daha tasarruflu olmalarının yanı toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi ile özel araç kullanımı azalacağı gibi doğaya salınan zehirli gazlar da azalarak doğal dengeyi tehdit edici unsurlar azaltılmış olacaktır.

Bu noktada bireylerin şehir içerisinde bir yerden başka bir yere gitmek için gerek olmadıkça otomobillerini kullanmamaları ve toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri daha doğru olacaktır.

2
4
20
4
34
1
75
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.