Engelli memur adayına 'kadro' müjdesi

Engelli memur adayına 'kadro' müjdesi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, engellilere kamuda kadro müjdesi verdi. Çelik'in, '2013'te 5 bin 423 engelli memur alınacak' açıklamasından sonra, kadrolar belirlendi

Engellilere kamuda kadro müjdesi geldi. Çalışma Bakanı Faruk Çelik'in, "2013'te 5 bin 423 engelli memur alınacak" açıklamasından sonra, kadrolar belirlendi.

ÖSYM tarafından yapılacak yerleştirmelere göre, ortaöğretim mezunu 3 bin 954, önlisans mezunu 722 ve lisans mezunu 554 engelli memur alınacak. Devlet Planlama Başkanlığı'nın sitesindeki duyuruya göre, kurayla alınacak ilköğretim mezunlarının sayısı ise 193. Yerleştirme işlemleri, adayların tercihlerinin alınmasının ardından en geç Mart ayı içerisinde sonuçlandırılacak.

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.