Erdemli davranışta bulunduğunuz zaman hissettiklerinizi ve düşündüklerinizi paylaşınız

Erdemli davranışta bulunduğunuz zaman hissettiklerinizi ve düşündüklerinizi paylaşınız
Erdemli davranışta bulunduğunuz zaman hissettiklerinizi ve düşündüklerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Erdemli davranışta bulunduğunuz zaman hissettiklerinizi ve düşündüklerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız

Ödev cevabı kısaca : Erdemli davranışlar sergilediğimde kendimi daha mutlu ve tatmin olmuş hissediyorum. Başkalarına yardımcı olmak veya doğru olanı yapmak, içsel huzur ve memnuniyet hissi veriyor. Erdemli davranışlarımın topluma katkı sağladığını görmek beni motive ediyor ve daha değerli hissettiriyor.

Erdemli davranış sergilediğimde genellikle içsel bir huzur ve memnuniyet hissederim. Kendimi olumlu ve mutlu hissederim çünkü etrafımdaki insanlara yardım etmek veya doğru olanı yapmak beni tatmin eder. Erdemli davranışlarımın sonucunda başkalarının da memnuniyetini görmek beni mutlu eder ve topluma katkıda bulunmuş olmanın verdiği gurur duyarım. Ayrıca, içsel olarak daha güçlü hissederim çünkü doğruyu yapmanın ve erdemli olmanın kendime olan saygımı artırdığını düşünürüm. Bu tür davranışlarımın toplumda olumlu bir etki yarattığını bilmek, kendimi daha değerli ve anlamlı hissettirir. Sonuç olarak, erdemli davranışlarımın beni hem içsel olarak tatmin ettiğini hem de topluma fayda sağladığını düşünüyorum.

151
51
145
7
12
44
79
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.