Evel Knievel'in kemikleri 1975 yılına kadar kaç kez kırılmıştır 

Evel Knievel'in kemikleri 1975 yılına kadar kaç kez kırılmıştır 
Guiness Dünya Rekorlarına 1975 yılında hayatı boyunca hayatı boyunca kemikleri en çok kırılan kişi olarak giren Evel Knievel'in kemikleri o yıla kadar kaç kez kırılmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Guiness Dünya Rekorlarına 1975 yılında hayatı boyunca hayatı boyunca kemikleri en çok kırılan kişi olarak giren Evel Knievel'in kemikleri o yıla kadar kaç kez kırılmıştır 

A- 433

B- 533

C- 633

D- 733

Doğru Cevap: 433

Kariyeri boyunca, Knievel 433'ten fazla kemik kırığına maruz kalmış olabilir,  Guinness Rekorlar Kitabı'na “hayatında kırılmış kemiklerin” hayatta kalanı olarak bir giriş hakkı kazanmış olabilir. Ancak, bu sayı abartılmış olabilir: oğlu Robbie Haziran 2014'te bir muhabirine babasının 40 ila 50 kemik kırdığını söyledi; Knievel kendisi 35'i kırdığını iddia etti.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
2
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
7 Yorum