Evinizden okula, markete ya da parka gideceğinizde yol tercihinizi nasıl yapıyorsunuz

Evinizden okula, markete ya da parka gideceğinizde yol tercihinizi nasıl yapıyorsunuz
Evinizden okula, markete ya da parka gideceğinizde yol tercihinizi nasıl yapıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Önümüzde birden fazla tercih var ve yol tercihi yapacaksak ilk şartımız kısa olması değil, güvenli olmasıdır. Önümüzdeki seçeneklerde hem kısa hem güvenli bir yol varsa bu en iyi tercih olur. Kısa ama güvensiz bir yol varsa bunu tercih etmek yerine uzun da olsa güvenli olan yolu tercih etmeliyiz.

Evden okula, evden markete, marketten parka vs. nereye olursa olsun bu şekilde tercih yapmak bizim için en iyisi olur. Can güvenliğimiz her şeyin önünde gelir ve gelmelidir. Bu kurallara uygun tercih yapıldığında da can güvenliğimizin en yüksek olduğu yolu tercih etmiş oluruz. Yani can güvenliğimizi ve sağlığımızı koruyabileceğimiz en üst düzeyde korumuş oluruz.

3
2
1
1
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.