EYT başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak

EYT başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) başvuru sonuçları için gözler SGK'dan gelecek açıklamaya çevrildi. 8 Ekim 1999 öncesi sigortalı olan ve prim gün sayısını dolduran tüm vatandaşlar EYT'li olmaya hak kazanmıştı.

EYT başvuru sonuçları için tarihler sorgulanmaya devam ediyor. EYT'li olmaya hak kazanan yaklaşık 2 milyon 250 bin kişi, SGK ve e-Devlet üzerinden başvurularını yapmaya devam ediyor. Başvurularını yapan vatandaşlar ise, 'EYT başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, EYT başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

EYT başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

EYT başvuruları sürmeye devam ederken, gözler SGK'dan gelecek sonuç duyurusuna çevrildi. EYT başvuru sonuçlarıyla ilgili henüz bir tarih açıklaması yapılmadı. Sonuçların 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Yani ilk başvuruda bulunan EYT'lilerin başvuru sonuçlarının önümüzdeki 15 gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

EYT başvuru sonuçları nasıl sorgulanır

EYT başvuru sonuçları e-Devlet üzerinden öğrenilebiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) DYS Evrak Takip sayfasından yılı seçip SGK'ya giden belgelerinizi kontrol edebilirsiniz.

EYT BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

0
18
1
0
1
2
12
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.