Farklı cevapların olması, gerçeğin bunlardan biri olduğu anlamına gelir mi

Farklı cevapların olması, gerçeğin bunlardan biri olduğu anlamına gelir mi
Farklı cevapların olması, gerçeğin bunlardan biri olduğu anlamına gelir mi bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Farklı cevapların olması, gerçeğin bunlardan biri olduğu anlamına gelmez. Gerçek tektir ve asla değişmez.

Bir konu üzerine söylenen bir çok fikir, ya da bir soru üzerinden yola çıkılarak söylenen cevapların çok olması gerçeğin bu cevaplardan ya da bu fikirlerden biri olduğu anlamına gelmez.

Çünkü verilen cevaplar eksik olabilir, yanlış da olabilir. Bu nedenle cevapların doğruluğu incelenmeli ve gerçeğe uygun olup olmadığı gözden geçirilmeli, kontrol edilmelidir.

Doğru ve hakikat hiç bir zaman değişmez. Konu üzerine söylenen bir çok cevap olsa da, doğru bu cevapların içinde olduğu anlamına gelmez bu nedenle doğru cevabı aramaya ve araştırmaya devam edilmelidir. Felsefe bu yüzden var olmuştur ve var olacaktır.

Doğru bilgiye her zaman sorarak, sorgulayarak ve araştırarak ulaşılır. Bir konu üzerine söylenen bir cevap ya da bir çok cevap, doğru olarak kabul edilmez.

3
3
2
6
6
5
63
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.