Fenerbahçe 2012-2013 sezonu hazırlık maç programı tarihleri

Fenerbahçe 2012-2013 sezonu hazırlık maç programı tarihleri
Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe, 4 hazırlık maçı oynayacak.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'ndeki Topuk Yaylası mevkisindeki Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde bulunan Fenerbahçe, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Sabah saatlerinde laktat testinden geçen Sarı-lacivertli futbolcular, teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki akşam antrenmanına koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve dar alanda yapılan hücum-defans varyasyonlarının ardından antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Sabah laktat testine girmeyen ve düz koşu yapan Bekir İrtegün çalışmanın tamamında yer aldı.
 
İzinli olan Volkan Demirel ve Dirk Kuyt ise çalışmada yer almadı. Antrenmanın başında, kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde ayrı bir çalışma gerçekleştiren kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu ve Hasan Hüseyin Akınay, daha sonra yapılan çift kalede görev aldı. Oyuncular antrenman sonrası, tesislere gelen taraftarlara imza dağıttı ve onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Topuk Yaylası kampındaki yeni sezon hazırlıkları yarın yapılacak çift antrenmanla sürecek. Saat 10.00'da başlayacak ilk antrenman basın mensuplarına kapalı, saat 18.00'de başlayacak günün ikinci antrenmanı ise basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.
 
EGEMEN YARIN KAMPA KATILIYOR
 
Bu arada bugün sağlık kontrolünden geçen yeni transfer Egemen Korkmaz'ın yarın kampa katılacağı öğrenildi.
 
SOW VE DİA'NIN SENEGALLİ MİSAFİRLERİ DE KAMPTA
 
Öte yandan Sow ve Dia için gelen Senegalli misafirler ve bir televizyon kanalı çalışanı da antrenmanı takip etti. Fenerbahçe 'nin tesislerini ve antrenmanını görüntüleyen Senegal Televizyonu çalışanları ile beraber Sow ve Dia'nın arkadaşları da tesislerdeydi. Senegal'den geldikleri öğrenilen misafirler yöresel kıyafetleriyle dikkat çektiler
 
4 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK
 
Bu arada Fenerbahçe'nin kamp süresince oynayacağı 4 hazırlık maçı şöyle:
 17 Temmuz: Fenerbahçe - Sparta Prag
 21 Temmuz: Fenerbahçe - Newcastle United
 23 Temmuz: Fenerbahçe - St Pauli
 25 Temmuz: Fenerbahçe - Wisla Krakow

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.