Fenerbahçe yarımadasında bulunan Su Sporları ve Sosyal Tesisleri hangi kulübündür

Fenerbahçe yarımadasında bulunan Su Sporları ve Sosyal Tesisleri hangi kulübündür
Fenerbahçe mahallesi Fener Kalamış Caddesi No:24 Kadıköy İstanbul hangi spor kulübünün Fenerbahçe yarımadasında bulunan Su Sporları ve Sosyal Tesislerinin adresidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Fenerbahçe mahallesi Fener Kalamış Caddesi No:24 Kadıköy İstanbul hangi spor kulübünün Fenerbahçe yarımadasında bulunan Su Sporları ve Sosyal Tesislerinin adresidir 

A- Beşiktaş
B- Galatasaray
C- Fenerbahçe
D- Trabzonspor 

Doğru Cevap: Galatasaray

Anadolu yakasında bulunan Kalamış Su Sporları ve Sosyal Tesisleri, Galatasaray'ın Sutopu ve Yelken Şubesi'ne ev sahipliği yapmaktadır.
Anadolu yakasında bulunan Kalamış Su Sporları ve Sosyal Tesisleri, Galatasaray'ın Sutopu ve Yelken Şubesi'ne ev sahipliği yapmaktadır. Yapımı 2013 yılının başında tamamlanan ve hizmete açılan Engin Bora Havuzu, Sutopu Şubemize ve üyelerimize hizmet vermektedir.
İstanbul'un en gözde sahillerinden birinde bulunan Tesislerimiz, ayrıca Galatasaray camiasının üyeleri ve misafirlerine, şık restoranı, temizliği sürekli denetlenen denizi ve sahili ile de hizmet vermektedir. 2013 yılında tamamen yenilenen Tesislerimiz, Kadıköy bölgesinin en güzel sahil mekanlarından biri haline gelmiştir.
Kalamış Tesisleri Açılış : 1960
Kalamış Tesisleri Havuz Açılış : 1967
2012 yılı sonunda tamamen yenilenmiştir.
Adres : Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Su Sporları ve Sosyal Tesisleri-Kadıköy

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
100
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.