File Market çalışma saatleri

File Market çalışma saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden File Mağazaları çalışma saatleri ve File marketleri açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz.

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir.

FİLE ÇALIŞMA SAATLERİ – KAÇA KADAR AÇIK

Saat kaçta açılıyor? 08:30
Saat kaçta kapanıyor? 21:30
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık.

File Market bayram günleri açık mı?

File Market Pazar günleri ve resmi tatiller de hizmet vermektedir. Dini bayramların 1. günü kapalı olan firma,  2. günü hizmet vermektedir. Dini bayramların 2. ve 3. günü çalışma saati diğer günlere göre daha farklılık gösterebilmektedir.

Hakkında kısaca bilgi: 

FİLE mağazaları, 1995 yılında Türkiye’yi perakende satışta yüksek indirim modeli ile tanıştıran BİM’in 2015 yılında müşterilerinin hizmetine sunduğu yeni ve farklı bir satış modelidir. Bu modelin temel amacı tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını iyi veya en iyi kalitede, yüksek standartlarda üretilmiş ve sürekli düşük fiyatlardan satışa sunulan sağlıklı ve taze ürünlerle karşılamaktır. Türkiye insanına yakın ve sıcak bir tasarım ile hazırlanan FİLE mağazalarında tüketicilerin kendilerini mahallelerinde veya çarşılarında alışveriş yapıyormuş gibi rahat hissetmeleri hedeflenmiştir.

Ortalama 3.000-3.500 farklı ürün bulunan ve yeni bir konsept ile tasarlanan mağazalarda özel et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri yer almaktadır. Yeni bir tedarik sistemi kuran FİLE organizasyonu, ürün portföyüne ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra yeni özel markalar da dâhil etmiştir. Temel ürün kategorilerinde 3 yeni özel marka FİLE ile ilk kez tüketicilerin beğenisine sunulmuştur. Bunlar işlenmiş gıda ürünleri için çiftçi anlamına gelen “Harras”, kişisel bakım ürünleri için “Daycare” ve temizlik ürünleri için “Actisoft” özel markalarıdır.

FİLE’de özel indirim günleri veya promosyonlar düzenlenmemekte, bunun yerine her gün düşük fiyat yaklaşımı uygulanmaktadır.

Kaynak:Eğitim Sistem

5
217
6
0
0
6
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.