Franz Kafka'nın tüm basılı eserleri sevgilisi Milena'ya yazdığı bir kaç mektup haricinde hangi dilde yazılmıştır

Franz Kafka'nın tüm basılı eserleri sevgilisi Milena'ya yazdığı bir kaç mektup haricinde hangi dilde yazılmıştır
Franz Kafka'nın tüm basılı eserleri sevgilisi Milena'ya yazdığı bir kaç mektup haricinde hangi dilde yazılmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Franz Kafka'nın tüm basılı eserleri sevgilisi Milena'ya yazdığı bir kaç mektup haricinde hangi dilde yazılmıştır

A- Almanca
B- Çekçe
C- Fransızca
D- Rusça

Doğru Cevap: Almanca

Kafka'nın Milena Jesenská'ya Çekçe yazdığı bazı mektupları hariç yayımlanan tüm eserleri Almanca yazılmıştır.
Franz Kafka[a] (3 Temmuz 1883 - 3 Haziran 1924), Almanca konuşan Bohemyalı roman ve hikâye yazarı. 20. yüzyıl edebiyatının en önemli figürlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Gerçekçilik unsurlarını ve fantastik unsurları birleştiren eserleri tipik olarak tuhaf veya sürrealist ön yargılarla ve anlaşılmaz sosyal-bürokratik güçlerle karşı karşıya kalan izole kahramanlara sahiptir ve yabancılaşma, varoluşsal kaygı, suçluluk ve saçmalık temalarını keşfetme olarak yorumlanmıştır. "Dönüşüm" ("Die Verwandlung"), Dava (Der Process) ve Şato (Der Schloss) en bilinen eserleridir. "Kafkaesk" terimi, Kafka'nın yazdıklarındaki gibi durumları tanımlamak için üretilmiştir.

4
2
1
0
2
2
8
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.