Galatasaray ilkokulu 1. sınıf kura başvurusu ne zaman 2023-2024

Galatasaray ilkokulu 1. sınıf kura başvurusu ne zaman 2023-2024
Galatasaray ilkokulu 1. sınıf kura başvuruları ne zaman başlayacak 2023-2024, Galatasaray ilkokulu kura sonuçları ne zaman açıklanacak bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Galatasaray İlkokulu 2023 başvuruları ne zaman başlayacak

2022 yılında başvurular 17 Haziran 2022 ve 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında, adayların daha önce RANDEVU SİSTEMİ (https://erandevu.gsl.gsu.edu.tr) üzerinden almış oldukları saat aralığında yapılmıştı. Kayıtlar Galatasaray Lisesi İstiklal Cad. No 159 Beyoğlu adresinde kabul edilecektir. (Pazar günleri kayıt alınmayacaktır.) Bu sene henüz başvuru takvimi daha belli olmadı ancak benzer zaman aralığında başvuurların alınması bekleniyor. Galatasaray İlkokulu'ndan konuya ilişkin açıklama ilerleyen aylarda gelecektir. Galatasaray İlkokulu 1. sınıf kura çekilişine başvurmak isteyenler Galatasaray İlkokulu resmi internet sitesini ve duyurularını yakından takip etmelidir.

Her sene kura ile 50 öğrenci alınıyor

Galatasaray Üniversitesine bağlı Galatasaray Lisesi, Galatasaray Ortaokulu ve İlkokulu Yönetmeliği'nin 10. maddesinin birinci fıkrasında "Milletlerarası Antlaşma ve Ek Protokol uyarınca Eşit Temsilli Türk-Fransız Komitesince kabul edilen kontenjanlara göre, ilkokulun birinci sınıfına her yıl kura ile en çok elli (50) öğrenci alınır" ifadesi yer almaktadır. Bu doğrultuda, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için Galatasaray İlkokulu birinci sınıfına noter huzurunda çekilecek kura ile 50 (elli) öğrenci alınacaktır.

Kura sonuçları nasıl öğrenilir

Kurada isimleri belirlenen aday öğrencilerin listesi aynı gün www.gsl.gsu.edu.tr ve www.gsi.gsu.edu.tr adresindeki web sitelerinde yayımlanır.

Galatasaray İlköğretim Okulu nerede

Galtasaray İlköğretim Okulu İstanbul ilinin Şişli ilçesinde yer alıyor. Galatasaray İlkokulu Meşrutiyet Mah. Kevser sok. 34360 açık adresinde yer alıyor.

9
2
1
1
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.