Geçtiğimiz aylarda yayımlanan akademik bir çalışmaya göre kadınlara gösterilen 40 farklı erkek suratından elde edilen verilerden

Geçtiğimiz aylarda yayımlanan akademik bir çalışmaya göre kadınlara gösterilen 40 farklı erkek suratından elde edilen verilerden
Geçtiğimiz aylarda yayımlanan akademik bir çalışmaya göre kadınlara gösterilen 40 farklı erkek suratından elde edilen verilerden hangi durumdaki erkeklerin daha çekici olduğu sonucuna varılmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 1 Temmuz 2022 Cuma yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Geçtiğimiz aylarda yayımlanan akademik bir çalışmaya göre kadınlara gösterilen 40 farklı erkek suratından elde edilen verilerden hangi durumdaki erkeklerin daha çekici olduğu sonucuna varılmıştır

A- Desenli bez maske takmış
B- Ağzı burnu siyah bir kitapla kapatılmış
C- Yüzü tamamen açık
D- Cerrahi maske takmış

Doğru Cevap: Cerrahi maske takmış

İngiltere’de yapılan yeni bir çalışmada, Covid-19 pandemisi ile hayatın yeni normallerinden biri haline gelen maskelerin insanların psikolojisinde oluşturduğu değişiklikler ve karşı cinse olan algısını nasıl etkilediği değerlendirildi. Çalışmaya katılan kadınlar, maskeli bir yüzün maskesiz bir yüzden çok daha çekici olduğunu aktardı. Uzmanlar bunda yüzün yarısı kapatıldığında gözlerin ön plana çıkmasının etkili olabileceğinin ve bazı maske türlerinin saygın ve güvenilir mesleklerle ilişkilendirilmesiyle ilgili olduğunu açıkladı.

İngiltere’de yer alan Cardiff Üniversitesi’ndeki araştırmacılar, hem erkeklerin hem de kadınların, yüzlerinin alt yarısını kapatan bir maskeyle daha çekici göründüklerini öğrendiklerinde şaşırdıklarında açıkladı.

24
0
0
0
0
26
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.