Gelecekte de yazının önemini koruyacağını düşünüyor musunuz

Gelecekte de yazının önemini koruyacağını düşünüyor musunuz
Gelecekte de yazının önemini koruyacağını düşünüyor musunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Yazının icat edilmesiyle insanlık çağ atlamıştır. Bu çağ günümüze kadar devam eden bir vetire olarak insanlık tarihini değiştirmiştir. Yazının icat edilmesiyle bilginin korunması, taşınması, aktarılması daha kolay olmuştur. Eğitim ve öğretim gelişmiş, eğitim ve bilgi araçları oluşmaya başlamıştır.

Günümüzde de yazı olmadan hiçbir şey olmaz. Yazının varlığı öğrenme aşamalarında ve eğitim süreçlerinde en önemli kanallardan biridir. Bireyin özgüveninin oluşması, kendini gerçekleştirmesi bakımından yazının önemini koruması değerlidir. Yazının önemi, toplumların sürekli olarak gelişmesine ve kalkınmasına da bir imkan vermektedir. Bu nedenle yazı ve yazı araçları her toplumda kutsal kabul edilmiştir.

1131
74
150
86
221
1056
1056
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum