Gemi yolculuğunda karşılaşılabilecek tehlikeler

Gemi yolculuğunda karşılaşılabilecek tehlikeler
Gemi yolculuğunda karşılaşılabilecek tehlikeler sizce nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Gemi kazaları, dalgalardan dolayı geminin batması, geminin rotasının bozulması sonucu uzun süren yolculuklarda yolcuların aç kalma, hastalanma, kusma gibi istenmeyen durumlarla karşılaşmaları gibi tehlikeler olabilir.

Gemide bazı haşerelerin sokma ihtimali olacağından haşere ilacı almalıyız. Gemide güneşten korunmak için güneş kremi, ağrılarımıza karşı ağrı kesici, gemi tutmasını önlemek için ilaçlar, el temizleme jeli veya mendili ve benzer çeşitli ihtiyaçlarımızı yanımıza almayı unutmamalıyız.

Açık denizde oluşabilecek kötü hava şartları nedeniyle sağlık problemleri ve çeşitli gemi kazaları olabilmektedir. Gemi havalandırmasından kaynaklanan yetersiz ortam havalandırması olabilmektedir. Son olarak da yangın ve patlama gibi tehlike kaynaklarının gemide var olması da başımıza gelebilecek olası tehlikelerdendir.

Fırtına, dalgalar, su altında görünmeyen kayalar, su akıntıları…

98
255
501
125
123
48
815
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.