Gençlerin İyilik Ağacı projesi

Gençlerin İyilik Ağacı projesi
Gençlerin İyilik Ağacı projesi hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çevre, halk sağlığı, güvenlik, eğitim, afet yardım, toplumun geliştirilmesi; çocuklara, yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine yardım gibi ana başlıklar üzerinden ilerleyecek proje, Türkiye genelinde hizmet veren gençlik merkezlerinde uygulanmaya başlanacak.

Hatırlanacağı üzere, 2013 yılında gerçekleştirilen proje kapsamında da binlerce genç, kimi zaman huzurevlerinde ilgi bekleyen yaşlıların çocukları, kimi zaman da sevgi evlerindeki miniklerin ağabeyleri, ablaları oldu.

"İyilik sadece insana yapılmaz" düşüncesinden yola çıkan gençler kimi zaman da sokak hayvanlarına ilişkin çeşitli projeler de üreterek, sosyal hayatta hayvan haklarına ilişkin dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

Bu yıl da topluma yönelik onlarca gönüllülük projesinde yer almak isteyen gençlerin, 'iyilik ağacında bir dal' olabilmek için tek yapmaları gereken şey 'iyilik'. Gençler, herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda yapacakları bir iyiliği, fotoğraf karesi eşliğinde duygu ve düşüncelerini de belirterek "www.gencleriniyilikagaci.gsb.gov.tr" adresine yükleyecekler.

602
352
530
478
416
114
316
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.