Genel ağ üzerinden alışveriş nasıl yapılmaktadır

Genel ağ üzerinden alışveriş nasıl yapılmaktadır
Genel ağ üzerinden alışveriş nasıl yapılmaktadır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnternetin yaygınlaşması ve akıllı cihazların kullanılmasıyla beraber e-ticaret web sitelerinin de arttığı bilinmektedir. İnsanlar ucuz, hızlı, güvenilir olarak kabul ettikleri sitelerden e-ticaret sayesinde alışveriş yapmaktadır. Bunu yaparken banka ya da kredi kartı kullanarak sanal postan yararlanırlar ya da kargoların sağladığı kapıda ödeme seçeneklerini değerlendirirler.

Genel ağ üzerinden alışveriş, bir e-ticaret sitesi üzerinden kredi ya da banka kartı yardımıyla yahut kargo hizmetlerinin kapıda ödeme kolaylıklarıyla yapılmaktadır. Kartla ödeme sistemlerinde sanal pos kullanılmaktadır. Kredi kartı bilgileri girilerek güvenlik duvarları oluşturulmakta ve alışveriş kısa ve kolay bir şekilde tamamlanmaktadır. Bu uygulamalar günümüzde hızla yaygınlaşmaktadır.

0
212
1
1
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.