Generalfarm'lı sofralar sağlık ve keyifle doluyor…

Generalfarm'lı sofralar sağlık ve keyifle doluyor…
Generalfarm, mutfaklarımıza kalite ve lezzeti direkt olarak ulaştıran bir marka…

Müşterilerine bir kez ürün satmak yerine; tüm yıl boyunca onları, mevsiminde çıkan ürünlerden, yepyeni lezzetlerden, haberdar ederek, onlara en doğal, en kaliteli ürünleri, düzenli olarak sunmaya devam ediyor.

Ayvalık ve Burhaniye’deki kendi zeytinliklerinden elde edilen, pamuk filtrede filtrelenmiş, nefaseti yüksek, 0.6 oranında düşük asitli, yüksek aromalı zeytinyağları Tolia  ile üstün kalitede bir zeytinyağı sunarak, tüm yemekleri bir lezzet şölenine çeviriyor.

Evde kolayca ekmek hazırlayabileceğiniz toz karışımları, sofraları sağlık dolu sıcacık ekmeklerle donatıyor. Ekmek makinalarında ya da ev tipi fırınlarda kolayca pişirebilen; bez torbalarda, İtalyan, Mısır, Tam Buğday, Geleneksel, Çavdar, Karışık Tahıllı, gibi 6 farklı ürün çeşidi ile sunulan, hazır ekmek toz karışımları tüm damak tatlarına hitap ediyor.

Geleneksel yöntemlerle, eski usul taş değirmende üretilmiş, içerisinde ağartıcı herhangi bir kimyasal madde kullanılmayan Organik Tam Buğday Unu sayesinde  sağlık ve lezzet mutfaklarımıza bir arada geliyor.

Ayvalık ve Burhaniye’deki kendi bahçelerinden gelen domat kırma zeytinler yine bu bahçe zeytinlerinden elde edilen, pamuk filtrede filtrelenmiş, nefaseti yüksek ,düşük asitli, yüksek aromalı zeytinyağı “Tolia”, en pratik bir biçimde pişirilmek üzere  hazırlanan, İtalyan usulü Ciabatta ekmek karışımı ve özenle seçilmiş baharatlar ve seramik kase… Hepsi, evlerde kişiye özel bir lezzet deneyimi yaşatabilmek için Keyifli Tatlar Kutusu’nda bir araya getirilmiş.

* Generalfarm’ın, Edremit yöresine ait zeytinyağı markası olan Tolia ve zeytin ürünleri Pelitköy’deki kendi tesislerinde üretilmektedir.

* Generalfarm’ın kendi markası olan Tam Buğday Unu ve Hazır Ekmek Karışımı ürünleri, Çorlu Ahmetbeyköy’ündeki kendi un tesislerinde üretilmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.