Giysilerinizin ömrünü uzatmak için neler yapıyorsunuz

Giysilerinizin ömrünü uzatmak için neler yapıyorsunuz
Giysilerinizin ömrünü uzatmak için neler yapıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Güzel giyinmeyi seviyoruz ve bu nedenle de tüm ay boyunca büyük bir uğraşla çalışıp didinip kazandığımız maaşımızı en son moda kıyafetlere harcıyoruz. Ancak zamanla eskimeleri kaçınılmaz oluyor tabii. Bu nedenle sadece satın almak yetmez kıyafetlerimize iyi bakmak da önemli. Neyse ki birkaç ufak numara sayesinde bu mümkün.

  • Giysilerimizi etiketteki yıkama talimatlarına göre yıkıyoruz. Yine bu talimatlara uygun olarak giysilerimizi kurutuyoruz ve ütüleme işlemini de talimatlara uygun şekilde yapıyoruz.
  • Siyah kıyafetlerimizi kumaş boyaları ile yenileyebiliriz ve bu sayede rengi tazelenmiş olur.
  • Kıyafetlerimizi şekillerini bozmadan muhafaza etmeli, dolaplarımızın içinde askılara asmalıyız.
  • Kıyafetlerimizi sınıflarına göre ayırarak temizlememiz gerekir. Renkli kıyafetleri renkliler ile, beyaz kıyafetleri beyazlar ile yıkamalıyız. Bu sayede kıyafetlerimizin renkleri birbirine karışmaz ve kıyafetlerimiz bozulmaz.
  • Kıyafetlerimizi çamaşır makinesine koymadan önce ters çevirmeli ve bu şekilde koymamız gerekir. Bu sayede çamaşır makinesinde kıyafetlerimizin renkleri bozulmaz ve solmaz.
  • Kıyafetlerimizin türlerine uygun olan deterjanlar kullanmalıyız.

186
49
120
51
50
51
67
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.