Göçmen sorununa nasıl çözüm bulunabilir

Göçmen sorununa nasıl çözüm bulunabilir
Göçmen sorununa nasıl çözüm bulunabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Göçmen sorunu çok kapsamlı bir sorundur. Tek bir ülkenin altından kalkabileceği bir durum söz konusu değildir. Açıkça görülmektedir ki göçmenlere en iyi davranan ve özen gösteren ülke Türkiye'dir.

Fakat sadece Türkiye'nin bu şekilde davranması ile göçmen sorunu çözülemez. Bu durumdan Türk halkı ve Türk devleti zarar görür. Göçmenlere karşı yapılacak olan şeyler tüm ülkeler tarafından ortak bir şekilde yapılmalıdır.

Örneğin Avrupa Birliği (AB) buna göre çeşitli kurallar uygulamaktadır. Ancak bu kurallara uyan ülke sayısı çok az. Buna yaptırım dahi uygulamıyor. Bu adil bir durum değil. Her ülkeye gereken uyarı yapılmalıdır. Aksi halde göçmen sorunu gün geçtikçe artacak ve dünyanın önemli bir sorunu hale gelecektir. Bu hususta her ülke lideri ve vatandaşları elinden geleni yapmalıdır. Destek olmak şarttır.

2
0
0
0
0
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.