Gözde Kaya kimdir

Gözde Kaya kimdir
Yeni bir yaz dizisi olan ve Star TV ekranlarında izleyicilere merhaba diyen sıcacık tatil havası içeren dizi olan Çilek Kokusu Çağla kimdir? Başarılı güzel oyuncu mütevazi yapısıyla dikkat çekiyor. Gerçek adı Gözde kaya kimdir? İşte detaylar...

Gözde Kaya Kimdir

Gözde Kaya, 13 Ağustos 1988’de Antalya’da dünyaya geldi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Fotoğrafçı Nihat Odabaşı tarafından İzmir'de keşfedilen Gözde Kaya; 2011 yılında Kalbim Seni Seçti dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Gölgedekiler, Sil Baştan ve Çilek Kokusu dizilerinde rol almıştır.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Sultan Korkmazer karakterine hayat veren Gözde Kaya, 1.65 metre boyunda, 52 kilo ve Aslan burcudur.

Gözde Kaya'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Vuslat (Sultan) (TV Dizisi)
2017 – Payitaht Abdülhamid (Hatice Sultan) (TV Dizisi)
2015 – Çilek Kokusu (Çağla) (TV Dizisi)
2014 – Sil Baştan (Maya) (TV Dizisi)
2014 – Gölgedekiler
2013 – Benim Hala Umudum Var
2012 – Uçurum (Masha) (TV Dizisi)
2011 – Kalbim Seni Seçti (İpek) (TV Dizisi)

0
123
11
3
3
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum