Guinness Dünya Rekorlarına giren Roy Sullivan 71 yaşında nasıl ölmüştür

Guinness Dünya Rekorlarına giren Roy Sullivan 71 yaşında nasıl ölmüştür
7 kez maruz kaldığı yıldırım çarpmaları sonucunda vücudunda büyük yaralar ve yarıklar oluşsa da sağ kurtulmayı başararak Guinness Dünya Rekorlarına giren Roy Sullivan 71 yaşında nasıl ölmüştür sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 3 Ağustos 2023 Perşembe yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : 7 kez maruz kaldığı yıldırım çarpmaları sonucunda vücudunda büyük yaralar ve yarıklar oluşsa da sağ kurtulmayı başararak Guinness Dünya Rekorlarına giren Roy Sullivan 71 yaşında nasıl ölmüştür

A- Kablo değiştirirken elektiriğe çarpılarak
B- Eşiyle sorunlar yaşayıp intihar ederek
C- Titanik filmini izlerken kalp krizi geçirerek
D- Bozayıdan kaçarken uçurumdan atlayarak

Doğru Cevap: Eşiyle sorunlar yaşayıp intihar ederek

Roy Sullivan, 71 yaşında intihar ederek ölmüştür. 1983 yılında, hayatının kadını olan eşi ile sorunlar yaşadıktan sonra kendini vurarak hayatına son vermiştir. Bu trajik olay, yaşadığı zorlu süreçlerin sonucunda gelmiştir.

Yıldırımlarla olan bu değişik ilişkisi nedeniyle Roy Sullivan, Guinnes Rekorlar Kitabı'na 'üzerine en çok yıldırım düşen insan' olarak girmeyi başardı. 7 yıldırım düşmesine rağmen ölüme meydan okuyan Sullivan, 71 yaşındayken 40 yaşındaki bir kadına aşık oldu ve reddedilince intihar ederek öldü.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.