Güney Koreli Ça Sa-sun 960. denemesinde hangisini başarmıştır

Güney Koreli Ça Sa-sun 960. denemesinde hangisini başarmıştır
Güney Koreli Ça Sa-sun 960. denemesinde hangisini başarmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru :  Güney Koreli Ça Sa-sun 960. denemesinde hangisini başarmıştır 

A- Sürücü belgesi almayı

B- Kim Milyoner OlmaK İster'de yarışmayı

C- Maraton koşusunu bitirmeyi

D- Güney Kore'den Japonya'ya yüzmeyi

Doğru Cevap: Sürücü belgesi almmayı

İlk Başlarda Başarılı Olmadı, Fakat Tekrar Denendi ve Denendi (960 Kere)

Bir Kişi, Güney Kore'yi uzun bir süredir Seul'ün 112 mil güneyinde belirsiz bir bölge olan Wanju'yu tanımadan tanıyabilir . Ve en azından yakın zamana kadar, bir kişi, dağ halkalı Sinchon köyünde yalnız yaşayan 69 yaşındaki bir kadın olan Cha Sa-soon’u hiç duymadan Wanju hakkında çok şey biliyordu.
Ancak şimdi, Bayan Cha, olası bir ulusal ünlüydü.
Şimdi ülke genelinde “Büyükanne Cha Sa-soon” olarak bilinen bu küçücük kadın, burada insanların önce başlarını şaşırtmamaya ve sonra gülümsemelerine neden olan bir rekoru kırdı: Şöförünün testinde yüzlerce kez başarısız oldu ama asla pes etmedi. Sonunda lisansını aldı - 960. denemesinde.
Nisan 2005'te başlayan üç yıl boyunca haftada beş gün, günde bir kez sınava girdi. Ondan sonra hızı, haftada yaklaşık iki kez yavaşladı. Ama asla bırakmadı.
Hers, sadece Korece'nin saygı duyduğu nitelikte bir kaliteye, aynı zamanda bir anıtsal ve onun durumunda neşeli - kaybedene karşı evrensel insan sempatiğine dayanan bir şöhrettir.
Jeonbuk Sürücü Okulunda bir kez katıldığı Park Su-yeon, “Nihayet ruhsatını aldığı zaman, hepimiz tezahürat yaptık ve ona çiçek vererek ona sarıldık” dedi. “Sırtımızdan düşen büyük bir yük gibi geldi. Ona bırakmasını söyleyecek cesareti yoktu, çünkü görünmeye devam etti. ”

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
22 Yorum