Günlük yaşamınızda kitle iletişim araçlarından hangisi daha önemli

Günlük yaşamınızda kitle iletişim araçlarından hangisi daha önemli
Günlük yaşamınızda aşağıdaki görselde yer alan kitle iletişim araçlarından hangisi sizin için daha önemli yere sahiptir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Teknolojik aletlerin başında gelen cep telefonlarının hayatımızda yeri büyüktür. Günlük olarak kullandığımız cihaz en başlarda insanlarla haberleşmekte kullanırken her gün yeni bir özelliği ile karşımıza çıkmaktadır. İlk başlarda iletişim amaçlı her insanın telefon numarasına kablo bağlantısı olmadan baz istasyonları sayesinde iletişim kuruluyordu.

Günümüzde gelişmesi sonucunda bir telefon sayesinde internete girebiliyor, mesajlaşma, resim, dosya, video, kamera gibi çeşitli işlevleri olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Kullanımı yaygınlaşarak günümüzde insanların bilgisayardan sonra en çok kullandıkları alettir.

Bu haberi okuyanlar aşağıdaki haberide okudular

Ülkemizde kitle iletişim araçları hangi amaçlarla kullanılmaktadır konulu yazımızı okumak için tıklayınız

162
152
253
31
31
31
45
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.