Hangi ikisi aynı yazarın romanlarında yer alan karakterlerdir

Hangi ikisi aynı yazarın romanlarında yer alan karakterlerdir
Hangi ikisi aynı yazarın romanlarında yer alan karakterlerdir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hangi ikisi aynı yazarın romanlarında yer alan karakterlerdir 

Doğru Cevap: Huckleberry Fınn vs Tom Sawyer

Huckleberry Finn'in Maceraları, Mark Twain'in ABD'de İngilizce olarak, 1884 yılında yayınlanan romanı. Kitapta Huckleberry Finn ile arkadaşı Tom Sawyer'ın Mississippi'de birbirinden heyecanlı maceraları anlatılmaktadır. Yazarın bu eseri pek çok kez sinemaya da uyarlandı.
Mark Twain'in Tom Sawyer'ın Maceraları ve ''Huckleberry Finn'in Maceraları belki de en tanınmış kitaplarıdır. Romanlar aynı ortamlardan bazılarını ve aynı karakterlerden bazılarını içeriyor olsa da, iki kitap temalarında çok farklı.
Tom Sawyer is told in first-person narration by Tom. In Huckleberry FinnHuck takes over the first-person narration and tells his own story. Huckleberry Finn takes place about a year after the first book. While Huck is Tom's constant companion in the first book, Tom has a much smaller role in Huckleberry Finn.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.