Hangi oyun serisinin bir versiyonu Guinness Dünya Rekorlarına çevrimiçi bir açık artırmada satılan en pahalı video oyunu unvanıyla girmiştir

Hangi oyun serisinin bir versiyonu Guinness Dünya Rekorlarına çevrimiçi bir açık artırmada satılan en pahalı video oyunu unvanıyla girmiştir
Hangi oyun serisinin 1985 yapımı bir versiyonu 114.000 dolara satılarak Guinness Dünya Rekorlarına çevrimiçi bir açık artırmada satılan en pahalı video oyunu unvanıyla girmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru :  Hangi oyun serisinin 1985 yapımı bir versiyonu 114.000 dolara satılarak Guinness Dünya Rekorlarına çevrimiçi bir açık artırmada satılan en pahalı video oyunu unvanıyla girmiştir 

A- Pac-Man
B- Prince of Perdia
C- Super Mario
D- Tetris

Doğru Cevap: Super Mario

Orijinal 1985 Super Mario Bros'un nadir bir versiyonu, çevrimiçi bir müzayedede satılan en pahalı video oyunu için yeni bir Guinness Dünya Rekorları unvanını elde etti.

Hala orijinal ambalajında ​​olan oyun, talebin oldukça yüksek olduğu söylenen isimsiz bir alıcıya 114.000 $ (90.000 £) karşılığında satıldı.

Super Mario Bros, son derece popüler Mario serisinin ilkiydi ve 45 milyondan fazla satılarak hala tüm zamanların en çok satan video oyunlarından biri.

5
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.