Hangi spor kulübünün logosunda kulübün kendi tanımlamasına göre güç ve kudreti sembolize eden bit palamut dalı vardır

Hangi spor kulübünün logosunda kulübün kendi tanımlamasına göre güç ve kudreti sembolize eden bit palamut dalı vardır
Hangi spor kulübünün logosunda kulübün kendi tanımlamasına göre güç ve kudreti sembolize eden bit palamut dalı vardır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru :Hangi spor kulübünün logosunda kulübün kendi tanımlamasına göre güç ve kudreti sembolize eden bit palamut dalı vardır

A- Galatasaray
B- Fenerbahçe
C- Beşiktaş
D- Trabzonspor

Doğru Cevap: Fenerbahçe

Beş renkten oluşan rozette Fenerbahçe Spor Kulübü 1907 yazısını taşıyan beyaz çerçeve temizlik ve açık yürekliliğin , kırmızı ton sevgi ve bağlılığın ifadesi olup bayrağımızı sembolize eder. Ortada bulunan sarı lacivert kalp şeklindeki sarı, Fenerbahçe'ye duyulan gıpta ve kıskançlığı, lacivert ise soyluluğu tasvir eder. Bu iki renk arasından yükselen palamut dalı ise, Fenerbahçelilik'in kudret ve kuvvetinin ifadesidir. Yeşil renk ise yükselen bu kudret için başarının mukadder oluşunu gösterir.

2
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.